2018-05-04
ETIKA HIT és ERKÖLCSTAN
Összes hír

DÖK

„ A demokráciát nem elegendő eltűrni, mint a diktatúrát.

A demokráciát működtetni kell.”

(Bihari Mihály)

 Iskolánk Diákönkormányzata elsősorban a pedagógiai feladatok szolgálatában áll, segítségével tanítjuk meg a gyermekeket ésszerűen közösségben élni és dolgozni. Ezért a célunk nem más mint, hogy a gyermek felismerhesse képességeit, s felépítse önmagát, miközben megismeri jogait és megtanulja képviselni és érvényesíteni érdekeit. Mi is lehetne ennél fontosabb?

 Diákönkormányzatunk jelmondata: A DÖK JÓ, ÉS EGYRE JOBB!

A jelmondat arra utal, hogy a szervezet életében aktívan és lelkesen tevékenykedő diákok teljesítménye ismert és elismert és saját elvárásaik szerint még fokozható.

Hogy tartalommal is megtöltsük ezt a vidám, optimista kicsengésű „csatakiáltást” három kulcsfogalmat csatoltunk jelmondatunkhoz: BARÁTSÁG, BIZALOM és BIZTONSÁG.

  Számunkra ez a három szó jelenti mindazt, amit fontosnak tartunk az iskolai és a nagybetűs ÉLETBEN egyaránt.

 

Ebben a tanévben elsőrendű feladatként szeretnénk a diáktanács – ami az osztályképviselőkből és a tisztségviselőkből áll - munkáját még hatékonyabbá tenni, az iskolai hírközlő eszközöket – iskolaújság, iskolarádió - feléleszteni. Az ezeken a területeken munkálkodó diákjaink képzést beindítani, illetve előre menetelüket biztosítani.

TOMORirka

TOMORirka 1. szám (pdf)

  

Főoldal Kapcsolat